Presne takýto problém mám aj ja. Zo začiatku, keď bol router a wifi karta nova, tak to nerobilo, ale teraz mi vypadava signal wifi. Niekedy su to len mini vypadky tak na sekundu, ze znovu naskoci, niekedy vsak vypadne a musim restartovat pc. Router mam D-Link DIR-300 a kartu D-Link DWL-G510. Siet mam spravenu tak, ze modem od T-Comu, svoj router a svoja wifi karta v PCI(+dokupovane 8dBi anteny). Na zaciatku to islo dobre, teraz niekedy vypadava, alebo pise rychlost pripojenia v ovladaci od karty ze 1Mbps. Dokonca vcera mi ani nenahodilo wifi siet, a po chvili ikona Dlink softveru zmizla a pripojil si to Windows. Zaujimave vsak, ze ked som nechal raz v noci zapnute PC asi 10 hodin a tahalo subory, tak nic nepadalo, aj ked uz aj predtym padalo. Napr. niekedy mi napise ze stranka sa neda zobrazit, alebo ze vypadok spojenia a na druhy krat mi stranka ide. Alebo teraz som volal cez skype, chvilu islo, chvilu sekalo, a napokon ma vyplo.
Riesim aj problemy s modemom, lebo na povodnom Gliteli zvykol vypadnut net tak raz za 3 tyzdne a museli od Tcomu resetnut linku, aby sa dokazal nahodit (lenze vtedy wifi islo). Teraz mame docasne Microcom od technika a veruze si nepamatam, ci vypadavala wifi siet aj pri tom Gliteli. Wifi siet bola robena vtedy, ked bol router pripojeny na Glitel.
Aj teraz ked toto pisem, mi vypadol signal.
V com to moze byt?
Co sa tyka antiviru mam NODa (nie Smart, NOD) denne aktualizovany.
//edit:
Tebe vypadava iba wifi siet, ci wifi siet ide a nejde internet?
|