Niečo podobné robí občas aj mne, akurát s tým rozdielom že mne to robí na XP. Ale poradím ti to čo mne na XP fungovalo. Ale ide to len v prípade že notebook má wifi aj s novým štandardom Draft-N, inak to bude problém niekde inde. Vo vlastnostiach WiFi karty sa dá toto vysielanie vypnúť a potom mi vždy pripojenie fungovalo v poriadku. Skús to prípadne aj ty, možno to zaberie, ktovie ako je na tom ten T-Comácky router, ja mám doma síce iný ale hovorím, pomohlo to.
Ak by to v tomto nebolo, tak poradím preinštalovať drivery od wifi alebo zistiť či nie sú aktuálnejšie. A ešte ďalšia vec, skús napríklad zmeniť nastavenie zabezpečenia na routeri, nedávaj tam zatial žiadne, ak bude pripojenie fungovať tak nastav zabezpečenie napr. podla MAC adresy, to je spolahlivé a podla mňa aj lepšie ako heslá a pod.
Intel Core i5-3450 | Gigabyte GA-Z77M D3H | Kingston 8GB 1600MHz DDR3 | Sapphire HD7850 2GB | 2x ADATA SX900 256GB | WD MyCloud 4TB | 27" AOC | Cooling by GELID Apple iPhone 6s 32GB | 2005 Ford Focus II 1.8TDCi Panther Black S-packet
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
|