Kedysi dávno nám v škole rozdávali USB kľúče už ani neviem prečo ale to je detail, vtedy som ho nepotreboval niekde som ho odložil a možno o dva roky som ho len tak "pichol" do pc a ukázalo mi že zariadenie nefunguje, že nemá ovládače a podobne (toto mi robí na USB portoch čo mám v predu na skrinke) skúsil som ho dať do iných USB čo sú v zadu kde mám zapojené všetky ostatné veci a tam nič ani nezaregistrovalo že som niečo pripojil. Potom som na to zabudol a prešiel zase asi rok a teraz som kúpil nové USB a pripojil som ho k pc, v zadu fungovalo načítalo ho všetko ok, na druhý deň som potreboval rýchlo niečo skopírovať a zapol som ho do toho USB v predu na skrinke a zrazu že zariadenie nefunguje bla bla bla proste to čo ten prvý kľúč, tak som ho preložil do tých USB vzadu a už ani to nenačítalo, čiže je to možné že mi to poj***** USB "odpaľuje" kľúče? ostatné veci (myš,webka,tlačiareň) tam (v predu skrinky) tiež nechcú fungovať lenže im sa nič nestalo v ostatných portoch fungujú v pohode.
|