Ked pises ze power over ethernet je jasne, ze net mas od nejakeho lokalneho wifi isp. Nakolko u jedneho lokalne wisp pracujem tak pricin moze byt mnoho. Z tvojej strany, vadny router alebo kabel. Ak to mas uz skontrolovane tak problem bude na strane wisp. Tzn, moze byt zle samotne POE, kabel k wireless klientovi, wireless klient moze byt vadny, mozes mat nedostatocny signal ktory sposobuje odpajanie od vysielaca (extremny pripad) Takze treba kontaktovat svojho wisp nech sa na to pozrie. Ak mu chces ulahcit pracu nevypinaj si POE k antene. Nechaj to bezat aspon den a ak pouziva lepsi HW, tak po prihlaseni na tvoju antenu bude podla logu presne vediet o co ide. Ak su to taketo vypadky, ze cca 5sekund mohlo by to byt odpajanie WLAN strany na tvojej antene smerom k jeho vysielacu. Taktiez taketo vypadky moze robit poskodeny kabel hlavne v mieste kde prechadza cez strechu (tzn skridla, plech) a podla toho ako sa trepe stoziar tak podla toho sa chova aj poskodeny kabel. Nevies mi povedat co mas na streche alebo to odfotit? Pozn. Este ma napadlo, ak byvas v meste alebo nejakej velkej dedine kde je uz viacero wifi isp (hlavne take prasata co nereguluju vykon) tak sa moze stat este srandovna vec, vplyvom enormneho rusenia sa v pravidelnych intervaloch rozpoji WLAN. Takyto problem som riesil zatial raz a dost tazko sa riesil. V tomto pripadne nepomoze ziadna vymena HW ale len preladenie na ine frekvencie.
_________________ PC:CPU:Intel Core i7 4770K,CPU Cooler:BOX :(,MB:Gigabyte Z97MX-Gaming 5,RAM:Kingston 8GB DDR3 1866MHz CL10, VGA: GIGABYTE GTX660 2GB,SSD:Crucial M500 240 GB,HDD#1:WDC 250GB, HDD#2:WDC 500GB,PSU:Seasonic G Series 450W,CASE:Corsair Air 240 Carbide Series,FAN Regulator:SCYTHE Kaze Server, Mouse: A4tech Bloody Terminator TL8 Core 2 + SteelSeries QcK,Keyboard:CONNECT IT GK5500 Sniper,LCD:LG FLATRON IPS235P,PRINTER:Canon Pixma MP190, NTB:ASUS K53SV-SX966 PHONE:Sony Ericsson CK13i NAS:Synology DS214se + WDC 2000GB + WDC 500GB |