Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 10 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 01.12.09 Prihlásený: 08.02.10 Príspevky: 32 Témy: 4 | 4 |
Zdravým, chcem založiť firmu no a samozrejme stránky sú neodbytná vec, všetko si spravým sám s tým nieje žiaden problém, jediný problém sa vyskytuje pri "parkovaní" pre moje prezentácie. Ide o samostatne vytvorený web tj. HTML, CSS, XML, Javascript takže žiadne PHP ani SQL zatiaľ nepotrebujem. Musí byť bez reklamy a mal by mať čo najrýhlejší prístup do FTP a samozrejme že rýchly celkovýž prevoz stránok. Skúšal som už všetko možné od výmyslu sveta, medzi slovenskými a českými až po tie najposratejšie amícke nálezy... Ale nič schopné.
Pýtate sa že prečo nie websupport? Asi pre to že nemám momentálne ani na doménu, všetko som vložil do firmy a zbytočné investície nepripadajú do úvahy. Možno na ďalší mesiac, zatiaľ by som to ale potreboval nahodiť.
|
|
Registrovaný: 23.11.06 Prihlásený: 21.01.13 Príspevky: 88 Témy: 22 | 22 Bydlisko: Bratislava,... |
Oprav ma, ale chceš dobrý webhosting s domenou druhého rádu zadarmo ?
Na "dočasné" parkovanie stránok odporúčam ic.cz a pokiaľ má mať firma aj pôsobisko na internete a mohlo by to byť zaujímavé, kontaktuj websupport ohľadom free hostingu.
|
|
Registrovaný: 21.02.07 Prihlásený: 21.02.10 Príspevky: 3984 Témy: 96 | 96 |
ALe ten mu dajú iba na neziskový projekt A pochybujem, že jeho firma by bol neziskový projekt
|
|
Registrovaný: 09.09.07 Prihlásený: 07.11.16 Príspevky: 3114 Témy: 233 | 233 Bydlisko: Nové Zámky |
Nechcem ta urazit, ale u websupportu zakladny hosting + sk domena ta vyjde 20.42€ na 1 ok s DPH (mozes si to dat este aj do nakladov)..
Podla mna to nie je az taka suma..
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď |
|
Registrovaný: 16.01.08 Prihlásený: 27.03.13 Príspevky: 641 Témy: 144 | 144 Bydlisko: Žilina |
ja by som ti odporucil http://www.goldweb.sk ,kde su velmi dobre ceny, 100% pristupnost a vysoka rychlost liniek a serverov... ale kedze mas financny problem aj s poplatkom za minimalny "program" hostingu...
_________________ Mac Book Pro 15.4", CPU: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz, RAM: 4GB DDR3, HDD: 500 GB, VGA: 512MB GDDR3, OS: Mac OS X Lion; Mobil: HTC ONE S |
|
Registrovaný: 01.12.09 Prihlásený: 08.02.10 Príspevky: 32 Témy: 4 | 4 |
Ale ujasníme si to:
WebSupport je odpísaný, nakoľko ako už niekto povedal je to len pre neziskové organizácie.
Keď som pozeral všetky freehosty tak je to buď spmalené, alebo zareklamované a to určite uznáte za vhodné že nieje dobrá mienka o tom.
Inak vám to poviem.. Asi poznáte 000webhost.com tak presne také niečo, len aby to bolo rýchle, pretože robiť na FTP s 000webhostom to je ako usporiadať korytnačie preteky..
Potom keď rozbehnem web tak jasnačka že na platený..len teraz by som potreboval niečo dočasné.
A blackshadow, do nákladov sa hosting za web nedáva.. to by ma na daňovom poslali do riti. Je to len otázka krátkodobej činnosti takže zatiaľ freehost nejaký.
| Nepis viac prispevkov za sebou, pouzivaj tlacitko Uprav. Ďuri
_________________ OS: Windows XP Professional, Servis Pack: 3, CPU: Intel (R) Pentium D, 2.80GHZ, 2GB RAM, 97,6GB Disk. |
|
Registrovaný: 11.08.07 Príspevky: 4088 Témy: 34 | 34 Bydlisko: Brno |
Mozno php5.sk, ten je bez reklamy. Urcite si ale kup hosting a domenu co najskor, ak potrebujes "dobru mienku", tak freehostingom ju urcite neziskas. A tomu goldwebu sa zdaleka vyhni, ak mozes.
|
|
Registrovaný: 07.03.06 Prihlásený: 23.01.11 Príspevky: 404 Témy: 2 | 2 Bydlisko: Prešov / Pr... |
PaegasPasto píše: A blackshadow, do nákladov sa hosting za web nedáva.. to by ma na daňovom poslali do riti. Je to len otázka krátkodobej činnosti takže zatiaľ freehost nejaký. To je blud. Pokiaľ si necháš faktúru za hosting vystaviť na firmu a aj doménu si zaregistruješ na firmu, tak do nákladov to samozrejme dať môžeš...
Ak chceš niečo dočasné a free, tak si kúp doménu a hoď web napríklad na free pipni.cz alebo najlepšie na customhosting od websupportu za 0,5€/mesiac. Pokiaľ by ťa mala položiť investícia cca 20€/rok, tak by si mal rozmýšľať rovno o ukončení podnikania.
|
|
Registrovaný: 09.09.07 Prihlásený: 07.11.16 Príspevky: 3114 Témy: 233 | 233 Bydlisko: Nové Zámky |
mylan, ved som mu uz pisal, ze custom hosting aj s domenou ho vyjde 20.42€ na 10 rok s DPH..
A ze nevies si dat do nakladov hosting a domenu ? Ako to ze nie? 3 hostingy asi 5 domen mam na firmu.. Neviem o com hovoris... Je to uplne bezna vec..
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď |
|
Registrovaný: 02.03.09 Prihlásený: 28.12.14 Príspevky: 116 Témy: 41 | 41 Bydlisko: Blava |
URCITE www.kongo.sk
Cena je vyborna a som tam 4 mesiace a ani jeden problem!
Mikro balik by bol pre teba vhodny.
Ceny sú výborné!!! 25€ aj s doménou .sk / 19€ s doménou .net
_________________ Moj Notebook: ASUS K70IC | LCD: 17,3" | CPU: 2.2Ghz Duo T6600 | GFX: Nvidia GeForce GT 220M 1GB | RAM: 4GB | ODD: DVD Sup.MTL | OS: Windows 7 Home Premium 64-Bit Genuine | Wireless: 802.11n |
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 10 ] | |
|