Tak ak sa ti da tak radsej zober to 3jadro pocitis rozdiel hlavne v hrach ako GTA IV a podobne narocnych na CPU. Doska je dobra a zdroj si tiez vybral kvalitku neboj sa
/killer ten zdroj 80+ je a ma skvelu cenu na to aka je to kvalita.
Killer akurat som to editol tam na tej stranke oficialnej je to dole napisane je tam taka tabulka
PART NUMBER/ POWER / 80 PLUS/ WARRANTY SHOP ONLINE
CMPSU-400CX/ 400 Watts / Certified/ 3 Years
Ak mas FULLHD monitor tak grafiku 1GB ak nemas FULLHD tak staci 512MB.
/a ten chladic som zabudol. No ak nebudes taktovat a nepotrebujes nejake extra ticho staci ten co je pribaleny.
vdaka za ochotu,na vzhlade mi az tak nezalezi,ktory je taky najlepsi?k tym vsetkym lcd treba tu hd5770 1gb?este ma napadlo ci netreba ramku s chladicom<
ku FullHD monitorom je lepsie mat 1GB ale nieje to "potrebne"
ak ramky nemaju chladic od vyroby tak su na vyssie teploty stavane a v pohode budu existovat aj bez chladica no a ramka je jedna z poslednych veci v pc co sa bude zohrievat
ak myslis ze ci ti vsetko bude so vsetkym fungovat tak ano
myslim ze je to velmi dobre poskladane
// vidim ze grafaren mas docasne nedostupnu ides to teraz objednavat?
Chcel som to hned objednat,asi pockam,kym bude VGA dostupna,chcem aby mi to aj poskladali
No ja som to myslel tak,ci ta VGA zvladne fullhd rozlisenie na 22'' lcd v hrach a ci tam mam dat 64bit alebo 32bit win7 alebo XP
Z tych monitorov co som ti nalinkoval to bude asi jedno-ako som povedal ja mam ten LG a nestazujem si prave naopak som s nim 100% spoko ale vsetky budu v pohode.
Kludne nechaj zdroj ten Corsair.
A to, ze mas CRT a bojis sa prechodu na LCD prepac mi to ale pride mi to smiesne . Pozorovacich uhlov sa neboj..ved zrovnavat CRT a LCD je ako zrovnavat skodovku a mercedes.
No ten crt ma roztec bodov 0.200 mm,lcd ma 0.248 mm..inac minule som vyberal lcd tv,mnohi kritizovali obraz,aj ked s lcd monitorom to asi nema moc spolocne.
Je nejaky rozdiel medzi DVI a HDMI pripojenim??Nevyznam sa vtom.Aky kabel bol v baleni s tym LG?