Neviem za kolko to mozes mat, ale je to starý model a je to dost kýbel, s Onkyami mam vseobecne dost skusenosti, urcite to je lepsie ako tie lacne domace kiná od Sony, Philipsu, Panasonicku atd., ale isiel by som skorej do niecoho co ma plnohodnotný Receiver a tam by som ti doporucil asi najskor ak od Onkya a v primeranej cene, tak HT-S6205, kde mas plnohodnotný Receiver TX-SR507, ktorý je uz relativne slusný, ma dostatok vstupov/výstupov, relativne dobrý zvuk atd.
Samozrejme zálezi aj od toho aký si nárocný, ci to chces len na filmy, alebo aj hudbu a ci to budes chcet rozsirit dobuducna, resp. vymenit napr. predne repro, lebo toto hrá len nejaké výšky a nejaké basy, stredy su nikde, cize na hudbu nic moc, ale tak secko je v rámci ceny.
Kazdopadne oficialna cena TX-SR 507ky je 399€ a ako komplet vychadza 499€ oficialne, takze tie repro su k nej takmer zadarmo a na e-shope to zozenies este odost lacnejsie, cize by som to zvazil voci tomu co chces ty, ale ako vravim, neviem za kolko mozes mat hento a kolko do toho chces investovat.
|