_________________ Toshiba Sattelite A210-16F l AMD Turion64 X2 TL-58 1.90gHz l 3 gB DDR2 667 MHz l ATI Radeon HD2600 256mB l Fujitsu 160gB 5400k l Toshiba DVD+-RW
Nic take nepozorujem,skor som mal pred tym problem,ked som tahal nejake subory a mal som rychlost nad 1mB/s,vtedy pri 99.9% Opera zamrzla na niekolko sekund/minut podla velkosti suboru.Robi to ale aj teraz,cize to zas nemusi byt nou.Inak nemam ziadny dalsi problem.
_________________ Toshiba Sattelite A210-16F l AMD Turion64 X2 TL-58 1.90gHz l 3 gB DDR2 667 MHz l ATI Radeon HD2600 256mB l Fujitsu 160gB 5400k l Toshiba DVD+-RW
Mne tiez niekedy mrzne, ale nie nejak extremne, ze by som to musel, ako johnny128 napisal, nasilnicky ukoncovat. Staci len malu chvilku pockat... je to mojim PC.
Ak myslite hned po stahovani tak to je sposobene presuvanim suboru z TEMP do adresara pre Download. Skuste aj premazavat stare subory v okne stahovania. Pri FF mi to pomohlo
Kým o testovacej verzii prehliadača Opera 9.22 sme vás informovali pred týždňom, na svete je už ďalšia nová verzia tohto prehliadača, ktorá sa pokladá za oficiálnu 9.22. Obsahuje niekoľko opráv, z toho viacero pomerne závažných opráv bezpečnostných dier. Nová Opera napríklad už znovu dokáže prehadzovať jednotlivé záložky stránok medzi oknami pomocou panela vo Windows. Obsahuje aj viacero stabilizačných opráv, popri iných aj opravy výkonu a stability interného bittorrentového klienta.