nič k veci si nenapisal ... stale som sa od teba nedozvedel ake konkretne modely zdrojov su podla teba v danej cene "chutne mandarinky" ... ono totiž tak ako človek nemože chcieť BMW vo full vybave za cenu fabie , tak isto nemože ani očakavať za 50e zdroj ktory bude mať špičkovy fan , bude mať vo vnutri prvotriedne sučiastky a top kvalitu spracovania kde sa dba na každy detail a modularne kable a ako bonus gold/platinum učinnosť...
ano žial je to tak , realita je taka že vačšina 50e zdrojov nestoji za veľa , pracuje sa s tym s čim sa da a ano da sa to povedať aj takto , pri nizkych cenovych hladinach sa odporuča aspoň ta zakladna kvalita / alebo čim menšie zlo ak to chceš mať takto napisane...
ja sam sa snažim vždy človeka presvedčiť na čim kvalitnejši zdroj a "tlačim" ho do vyššich cenovych sfer pri vybera zdroja , ale po čase sam zistiš tak ako aj ja že je to vopred prehraty boj lebo mizive percento ľudi sa stara o to čo im napaja zostavu "kym to facha tak je to predsa super" až do doby ked im to nahodou neodpali dosku alebo niečo ine... alebo sa im vypina pc a oni nevedia prečo , potom si začnu chodiť po rady , dovtedy ich to netrapi... ( ale to už sa bavime o uplnych šmejdoch ako su eurocase a spol. a človeka ktory mal toto v pc presvedčiť aby si kupil aspoň ten "hrozny" seasonic za 40/50e je tiež hotove umenie)...
_________________ PC: cpu: ryzen 5700x , mb: ASUS TUF GAMING B550-PLUS WIFI II , cooler: DeepCool AK400 , memory: 2x16gb Kingston FURY renegade black 3600MHz cl16 vga: Asus Dual RTX 2070 SUPER EVO OC , psu: EVGA 600 GD , ssd: Crucial P3 Plus 1TB NVMe , case: Fractal Design Focus 2 Black Solid , headphones: Beyerdynamic MMX 100 , Audio-Technica ATH-M20x sound card: Creative Sound BlasterX AE-5 Plus , monitor: MSI Optix G241 , operating system: windows 10 PRO |