Dobry den, potreboval by som poradit ohladom wifi. Ide o to , ze mam doma optiku-taham tak 3,6+ MB/s cez speed test mam podobne vysledky 35-43 Mb/s. Problem je s wifi-mam notebook-ktorý ma zabudovanu wifi ale aj wifi usb-je uplne jedno ktore z nich mam pripojene ale vzdy su tvysledky speed testu naozaj hrozne od 3 do 10 Mb/s maximalne-jeden jediny krat mi to hodilo podobnu rychlost ako mam na optike.Vsimol som si to len nedavno-neviem ci to robilo aj predtym lebo na notebooku ja osobne moc nepracujem ale tak ten rozdiel napr pri nacitavani videi na uTube alebo len obycajny google o dost dlhsie nacitava-neviem cim to moze byt lebo signal je full-od routeru som cca 3 metre alebo vo vedlajsej izbe.v nastaveniach som nic nemenil-lebo samizda ze je daka moznost nejak obmedzit rychlost-napriklad ked sa susedia nejak dohodnu a platia net spolocne-ale to som ani v nastaveniac nevidel-ani nerobil-jedine si wifi zahesloval, takze ak vas nieco napadne-budem vdacny za kazdu radu. DIK
zabudni na rovnaku rychlost na wifine, ta jednoducho neni tak rychla. Mas aspon router a wifi v booku podporujuce 802.11n normu? zisti to. mam 100Mbit fiber net a wifi mi beha okolo 25Mbit max.
V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka
no tak zas niesom dement a je mi jasne ze rychlost prenosu dat cez kabel a cez vzduch nebude rovnaka :o) co sa tyka routera mam belkin od telekomu router ma v nastaveniach ze ppodporuje 802.11 b,g aj n-ko co sa tyka zabudovanej wifi alebo usb wifi-neviem kde to mam hladat-skusal som cez spravcu zariadeni a tam ale nenasiel som nikde ci to podporuje a ako fakt nepride mi to normalne ten rozdiel 40Mb/s cez kabel a 4Mb/s cez wifi.