Mam orange internet nonstop. To, co pisu na webe je teoreticka prenosova rychlost za optim. podmienok.
Realna rychlost je porovnatelna s
1MBit linkou po kabli. Priprav sa na to, ze ping budes mat minimalne 200ms

, co pri niektorych real-time on-line hrach bude vela. Stabilita pripojenia vynikajuca

(narozdiel od T-Mobile). Pokrytie v ramci SVK - pozri mapu na ich webe. Edge mas prakticky vsade, HSDPA vo vaecsich mestach. S obmedzenim 2000 MB si nelam hlavu - na bezne veci + sem-tam download staci - priamo od orangeu dostanes soft, ktory ti meria prenesene data. Dalej mas moznost si priplatit za nada "navyse". To znamena, ze si za poplatok 287,00 [s DPH] mozes zvysit o dalsie 4000MB teda dokopy mas 6000MB - co bohato staci aj na downloady. Za 476,60 [s DPH] mas navysenie o 8000MB (to uz fakt musi stacit).
Ja som si napr. na prvy mesiac zvysil o 8000MB aby som zistil realne, kolko presurfujem + som preinstaloval windows a upgradeoval linux a s datami som stale pod 4GB a to mam koniec zuctovacieho obdobia. Prvych 6 mesiacov mas poplatok 0Skk, tak si zvys o 4000MB a sam uvidis, ako si na tom.
Ak ta zaujima linux - modem Huawei E220 distr. Ubuntu 7.10 detekuje automaticky, netreba dalsie konfiguracie, pri inych distrach neviem, ale mozem poslat navod, ako to rozslapat