Dobry den.
Dnes som sa rozhodol ze na moj pocitac so sedmickou nainstalujem aj XP. Nakolko som nevedel ci mi tam XP-cko da zavadzac tak som ho nainstaloval na druhy disk tak ze ten so sedmickou bol odpojeny. Xp mi nainstalovalo a ked som pc restartol tak mi napisalo Cannot find operating system. Tak som ho este raz skusil preinstalovat a "pohrajkat sa" s BIOSOM v domneni ze.ked oripojim disk so sedmickou tak mi pojde. No ked som pripojil sedmicku pisalo to iste skusal som aj odpojit xp disk, resetovat BIOS, pouzit recovery DISK a opravit zavadzanie aj mi ta chybu naslo ale to nebola ta. Skusal o aj bod obnovy ale keduz napisalo ze finishing tak vtedy mi tam dalo error ze operacia sa nemohla dokoncit. Konzolu som est neskusal lebo druhy pc sa mi zapinat na hladanie prikazov nechcelo. Uz raz som mal problem s bootovanim ked som nkorektne bez odstalacie naformatoval particiu s linuxom a potom sa m to podarilo nejakymi prikazmy opravit. Zvazujem nad preinstalovanim OS ale pokial viete pomoct tak napiste.