nooo ako osobna stranka sa mi to paci, tych brushov si tam ale nahadzal dost,
len jedna vyhrada, v tom menu si daj
text-decoration:none;
lebo mne osobne dost vadi ked je po prejdeni efekt aj podciarknutia aj ten druhy co si nastyloval
_________________ Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
vela absolutnych pozicii. pozri si co ti robi text pri zvacseni. tie ozdoby sa mi zdaju byt take nacapene na tom tenkom obsahovom pruzku. podla mna aj prebrushovane. dalej pri vypnutych obrazkoch zmizne hlavna navigacia. nepaci sa mi, ze referencie si az na jednu mozem pozriet len ako tie zmensene obrazky co tam mas. myslim ze ak si uz spravis web ktory ta ma prezentovat, tak by si svoje prace mal aj ukazat, pretoze z hentoho nieje vidiet nic.
dakujem za komentare..skusim si z nich nieco zobrat..hoci grafiku uz menit nejdem...ale co sa tyka kodu, tam este mam co robit.
suchy:
tie refernecie budem postupne pridavat...stranku som nedavno dorobil tak obsah este nie je uplny...
mno ty woe...tu to vyzera dost divne...linux + mozzila..
ale som len na kiosku tak nemozem hodit screen..vyzera to asi tak ze vrchnych 20px vysky obrazovky je web a zvysok su dake horizontalne gradienty zeleno sive...hh ale 20px vysoky web..cool
oo dalsie nazory tak teda:
m@-nX ak mam prvadu povedat velmi ti nerozumiem co chces povedat,
zrejme sa ti stranka nejako zle zobrazuje a asi je to velmi smesne
itsgoingd dakujem to vzdy potesi
Z mojho pohladu, ako laika vo webdesigne:
Tvoja osobna stranka mi je dost sympaticka... posobi svizne a moderne.
Stranka o konoch uz posobi jednoduchsie, ale paci sa mi pouzitie vsetkych ciernych siluet...
_________________ Najradšej som sám sebou, nech som akokoľvek protivný.
(A. Huxley – Prekrásny nový svet)
Ja mám voči tomu výhrady:
1.) strašne malé miesto pre text mohol si viac roztiahnuť a čo sa týka celkového designu viac sa mi páčia kone ktoré tiež nie sú hotové
2.)Iba kone idú, žiadna ina stránka čo tam máš nejde
3.)tie stránky za 500,- to je iba HTML + Javascript + CSS alebo + PHP + Administrácia (príliš lacné ...)