ako pisal brm.. to 1 dobry napad, ale spracovat uplne inak. To 2he tie okraje niektore tam nesedia vobec, niektore idu do "3D" a moc pretrcaju a hlavne to vnutro nejak... ale imho skor ten prvy
No neie zle napady ale chcel by som vidiet ako by si to nakodil asui by si to jednoducho praskol ako obrazok do pozadia a ty co maju pomaly net by cakaly 2 min na otvorenie a ty co maju vecsie rozlisenie monitorov by to mali malinkate... v tom prvom sami paci to pismo v menu...to je nice
ten prvy sa asi paci viac ludom lebo je taky sviezy ale ja mam rad tiez take cierno biele weby. takze sa neviem rozhodnut co by som mal dat na moj osobny web ??? a podla mna by mal byt osobny web taky prečačkany a to ten druhy je.
ked uz chces precackany, tak mi ten druhy pripada ako keby nemal texturu proste farby zmizli a caka sa na grafika kedy to dorobi ale beriem ze sa snazis o daco originalne, narozdiel od mnohych na tomto fore
Mne osobne to pripada skôr ako vizitka, ako osobny web. Na osobnom webe mate predsatvit seba nie v bodoch, ale v blogu, fotkach, praci a tak. Osobny web ma vypadat ako emerov, nie ako tvoja vizitka
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.