cavte potreboval by som sa in formovat ze ci ak mam od jednej firmy net cez pasmo 2,4Ghz ci je legalne dat tam wifi router a mat net na stolovom pc aj na notebooku ??? pliiiiis pomozte niekto lebo mam naponahlo a uz som takmer kupil router
aj to je riesenie len som chcel vediet teraz ci niekto nevje lebo uz som sa z jednym dohodol na routry
"nevie"
Inak toto je informacia ktoru ti vie dat len tvoj ISP. Ak mas v zmluve napisane ze to je na jeden PC tak to je na jeden PC. Ale vacsinou je to pre lubovolne mnozstvo PC.
jak moze byt zakazane pouzivat router? ved v podstate furt pouzivame jednu a tu istu IP, pripadne aj MAC a rychlost internetoveho pripojenia sa medzi pocitace deli cize nijakim nelegalnym spôsobom si nepripojujem PC na net. (toto bol môj osobny nazor)
ja mam od svojho ISP dve IP a akoze internet na dva PC ale na jednu mam zapojeny router a nanom dva PC a nikoho som sa nepital ci tam mozem dat ten router... sak aj samotny windows podporuje tuto sluzbu zdielania internetu tak by to tam asi nedavali keby to nebolo legalne... ked sa milim tak by som rad videl de to je napisane ze to neni dovolene pretoze toto je vazne zaujmava otazka
Kamarat ma chello a cez router si dal net na 2 PC, ked sa pytal tak mu povedali, ze oficialne to dovolene nie je, ale toleruje sa to, cize ja by som sa nebal.
_________________ CASE Fractal Design Define 7 Mini with 3x Noctua NF-P14s/12 | PSU Seasonic Core GM 550 Gold | MB ASROCK B650M-HDV/M.2 | CPU AMD Ryzen 5 8600G with with Noctua NH-U12S | RAM 2x32GB Kingston FURY DDR5 5600 MHz CL36 Beast EXPO | GPU ASROCK Radeon RX 6600 8G | DISK Kingston KC3000 NVMe 2TB MOUSE Logitech M330 Silent Plus | KEYBOARD HP Pavilion Wired Keyboard 300 | SOUNDCARD Creative Sound BlasterX AE-5 Plus | HEADPHONES Sennheiser RS170 | MONITOR 24" Philips 24M1N3200ZS/00 1920×1080@165Hz via DP1.4 | INTERNET 500/100 Mbps | OS 11 Home & MS 365 Basic | EXTRA ImDisk Toolkit