Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 6 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 11.03.10 Prihlásený: 01.10.10 Príspevky: 46 Témy: 9 | 9 Bydlisko: Trnava |
Zdravim.
Chcel by som si kupit tuto kartu[url]Sapphire Radeon HD 5750 512MB DDR5, PCI-E, HDMI/DVI, BULK[/url]
Nie som nejaky skuseny v pocitacoch. Chcel by som vediet, ze grafika je oznacena ako DDR5. ma to nieco spolocne s oznacenim pamati RAm na zakladnej doske? Ak mam dosku urcenu pre pamate RAM DDR3 tak mozem dat do nej grafiku s oznacenim DDR5?
A druha otazka. co znamena oznacenie BULK???
Prosim poradte mi, aby som vedel ci dobre kupujem.
|
|
Registrovaný: 08.01.09 Príspevky: 27825 Témy: 149 | 149 Bydlisko: Sládkovičovo |
pamate grafiky nemaju nic spolocne s pamatovymi modulmi na doske
bulk je oznacenie vyrobku bez krabice a prislusenstva /CD s dirvermi, CF mostik, redukcia/ je to zabalene iba v plastovom sacku, cim toto oznacenie teda BULK robi vyrobok lacnejsim od full balenia
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie |
|
Registrovaný: 11.03.10 Prihlásený: 01.10.10 Príspevky: 46 Témy: 9 | 9 Bydlisko: Trnava |
Dakujem za odpoved a este jedna otazka.
Ak mam grafiku integrovanu na doske a kupil som novu graficku kartu staci ju iba zasunut do slotu, alebo aj je treba niekde nadstavit ktoru grafiku ma brat ako primarnu alebo je to automaticke?
|
|
Registrovaný: 18.10.09 Príspevky: 8415 Témy: 109 | 109 Bydlisko: Žilina |
zasun do pcie, monitor napoj na novu grafiku a malo by to ist
ak nie, tak v biose vypnes integrovanu grafiku, ale malo by to ist aj bez toho
_________________ "To, čemu jsme zvykli říkat hospodářská krize, je jiné jméno pro mravní bídu." Tomáš Baťa
Acer Aspire ES1 13, Samsung Galaxy S8, Lenovo K6 |
|
Ok, dakujem.
teraz ked som vsak pozeral ceny dosiek, tak s integrovanou grafikou boli lacnejsie ako bez grafiky...moze potom nejako doska, ktora ma integrovanu grafiku so zasunutou novou grafikou do PCI-Express slotu ovplyvnit vykon grafickej karte v slote? Ak by som si mal kupit novu maticnu dosku, tak co by si odporucal? Bez integrovanej grafiky,alebo s integrovanou grafikou?
|
|
Registrovaný: 18.10.09 Príspevky: 8415 Témy: 109 | 109 Bydlisko: Žilina |
s integrovanou su drahsie ako bez nej, ale to je jedno
odporucal by som s integrovanou, pretoze ked sa ti pokazi diskretna, tak mozes docasne bezat na integrovanej, ktore maju v dnesnej dobe dobry vykon
to, ze mas na doske integrovanu, ti ale vykon neovplivni. Je na to sposob, ale pri vykone dnesnych grafik, to uz nema zmysel
_________________ "To, čemu jsme zvykli říkat hospodářská krize, je jiné jméno pro mravní bídu." Tomáš Baťa
Acer Aspire ES1 13, Samsung Galaxy S8, Lenovo K6 |
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 6 ] | |
|