maly1 píše:
Ahojte,
mam jeden problem, pri spustani windowsu ma otravuje toto okno, ktore musim vzdy odkliknut.
Do teraz nebol problem, aktualizoval som, davnejsie som si overil ci mam OK seriove cislo, napisalo ze ano. A teraz ten je...ty microsoft zase zacal otravovat, ok, dam si to zas skontrolovat a napisalo ze je to asi zle... A teraz ma to zacalo s tymto otravovat. Neviete mi poradit ako sa toho mozem zbavit? Povodne tam bol este aj jeden subor ktory bol aktivny pocas behu windowsu, ten som nasiel a zmazal, ale toto vobec neviem kde mozem najst.
Viete mi s tym prosim pomoct?
Toto sa mi ukazoje:
http://i42.tinypic.com/29ngdvo.jpg
Ak vies, ze mas legalne zakupeny Windows ..pohladaj kod najdes ho bud na nalepke, pripadne na obale formatu A5 (aj pri krabicovej verzii)..
Takze zavolas na bezplatne tel. cislo 0800 178 278 ..a dozvies sa viac a aj overia platnost Tvojej registracie, datumy prvej instalacie atd...
p.s.: OPACNE, kludne mozes mat inak poskodeny op. system, alebo aj zavireny ..pri takomto rozsahu najskor hrozbou ...kategoria virusov - rootkit (v dnesnej dobe je len z casti mozne identifikovat standartnym antivirom).
Pri tejto hrozbe dost zly stav napadnutia.