Caute,
vela navodov na otvorenie portov na tomto ci inom podobnom routeri som precital, ale bohuzial ani jeden nefunguje a potrebujem s tym pomoct.
1. Nie je to chyba ISP, mam UPC a kolegovi o par ulic vedla s INYM ROUTEROM to funguje (ma porty otvorene).
2. Na routeri v Menu pod Port Forwarding-om som nastavil rozsah portov na mojej IP, ktore chcem otvorit.
3. Pomocou app PFPortChecker mi stale ukazuje ze su porty zatvorene, a to nielen tie ktore som nastavil sam, ale aj ktore si napr. nastavi pocitac, ked zaskrtnem v menu routera ze chcem otvorit napr. web porty.
4. Skusal som nastavit v Menu Routera moj komp (moju IP) ako DMZ Host, co by malo tiez otvorit vsetku komunikaciu, bohuzial nepomohlo...
Uz som v koncoch, lebo som vyskusal vela moznosti, okrem vymeny routera, a chcem sa tomu este vyhnut, pred tym nez investujem.
Viete mi poradit, co konkretne by som mal spravit? Vie mi niekto napr. cez Skype interaktivne on-line pomoct?
Dik za rady vopred...
PS: Pouzity HW a nastavenie:
- provider UPC
- router AirLive WT-2000R
- Adapter Intel WiFi Link 5100 AGN
- Notebook Lenovo R500
- Win Firewall vypnuty
PS2: spravil som to podla tohto navodu, napriek tomu PFPortChecker hlasi zavrete porty.
http://www.pcwintech.com/port-forwardin ... e-firmware