Zdravim, otec chcel a tak som mu nahodil tento Office a samozrejme aj Outlook. Nechcel nič nové, on vie robiť s týmto, nové je sprostosť blá blá...ale k veci...má gmail, takže som to všetko pekne vyplnil, porty, adresy, ssl, heslo dal...a pri teste pripojenia sa pripojí k obom serverom (pop aj smtp) a samozrejme že ich aj nájde, ale nevie odoslať skúšobnú správu resp. ani z jeho mailu nejde cez outlook nič poslať, ale pritom prijímať správy cez outlook vie resp. ide mu to - skúšal som mu poslať taky skušobny mail a prišiel mu a zobrazil sa mu aj v outlooku s tymito nastaveniami, len do odosielanie dako hapruje. Neviete čo s tým? Porty a všetky údaje sú správne, pri teste spojenia oba servery nájde a aj sa k nim pripojí ale pri odoslani testovacej správy vypíše, že chybná elektronická adresa, pritom všetky údaju sú 100% správe 5-krát kontrolované. Už si s tým neviem dať rady a otec silou-mocou nechce prejsť na dačo vyššie.
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well. |