Boli doby ked OvisLink mal ozaj problemy, ale to je asi minulost..na kolibe v BA mi bezi viac nez rok na tejto znacka cely penzion ..viac nez 8kusov..+ je tam aj dost draha hardware inteligent..brana (tiez od tejto znacky), ale tiez bez problemov..som spokojny, ale aj zakaznik
//ale najviac ma tesi z tejto techniky (mozno ozaj
vydarena instalacia) - FA - od zakaznika, udrzba pre mesacny pausal
Inak na tejto prevadzke mam dodany komplet HW ..rozne "pikosky", cez pokladnicny system ..tarifikacia impulzov hovorov ..az po kamerovy system. a zatial jedine, co tam ozaj vobec nemusim riesit je wifi siet..
//a u pripadnych jednotlivcov ani neviem, ze to vlastne maju, takze nieviem, ale mne zatial AP od tejto znacky funguju ..dokonca aj rezim WDS (ktory, ked netreba nechcem radsej o nom nic pocut) ..
//Zaver/Kolizie:
pozor pri prefleshovani..opatrne....vzdy cakajte na potvrdenie, a nemajte na pozadi Win spustene ine aplikacie..//pozor na emulaciu TRAY 16-bit aplikacie, pri zatazeni na 100% CPU, moze vzniknut problem.. a pri nedokonceni, je potom uz zariadenie ozaj nefunkcne..
//Tray plati aj pri ovladani tlaciarni.. podpora USB/LPT /aj pre 32bit (opakujem, len tray)