Ahojte, mám Lenovo G770 a je v ňom wifi karta Broadcom 802.11n Network Adapter. Mal som Windows 7, prešintaloval som na Windows 10. Momentálne na rovnakom mieste, kde sedím nemám takmer žiadny signál na wifi, pri Win 7 som mal 3/5. Skúšal som viacero ovládačov aj pre Win 8.1 ale dosah sa nezvýšil. Našiel som niekoľko tipov, ako v nastaveniach nastaviť agresívne metódy atď, čo zvýšilo signál na 2/5 ale mám nepredstaviteľný ping. 3000 na bránu v sieti. Keď som skúsil novší ovládač, tak mám momentálne asi 600+. Skrátka neviem čo by som mal ešte vhodnejšie nainštalovať.
Mám Lenovo G770, model: 20089
Napadlo ma, že to ešte ruší Bluetooth, ale neukazuje mi ho medzi zariadeniami tak neviem. Momentálne to strašne kolíše. Posielam aj screen cmd-čka, raz tam skočilo 14ms, ale to tak raz za 2000 meraní pingu. Na oficiálnych stránkach ovládačov Lenova nie je ani ovládač na tento adaptér, iba pre iných výrobcov.. To ma taktiež dosť zarazilo.
Ak by mal niekto aj link, prípadne verziu, ktorá je stabilná a funguje ako má, bol by som vám vďačný!