Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 11 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 04.03.07 Prihlásený: 11.07.09 Príspevky: 224 Témy: 64 | 64 |
mam taky problem
mam 2 divi
druhy div obsahuje web a prvy div obsahuje reklamu kde mam nastavene overflow: visible; vsade to ide okrem IE6
a v IE6 to ide tak ze sa mi to zobrazi nad druhym divom
takto to mam nejak
Kód: <div style="float: right;"> reklama </div> <div style="float: left;"> web </div>
malo by to pretekat do pravej strany lenze ak dam visible tak to tak nepreteka
haldal som aj po internete ale tam som nenasiel odpoved na moju otazku
|
|
Registrovaný: 11.08.07 Príspevky: 4088 Témy: 34 | 34 Bydlisko: Brno |
Absolutne nerozumiem, co potrebujes. Priloz odkaz na stranku alebo cely HTML a CSS kod.
|
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
Ďuri - ja viem čo chce, napísal to síce divne, ale pochopil som otázku.
Moja rada - máš to rozbité v IE6, oprav si to.
A teraz vážne - nedávaj sem kód, mne sa nechce kopírovať kód a skúšať čo ti to robí, daj odkaz na stránku.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
Registrovaný: 04.03.07 Prihlásený: 11.07.09 Príspevky: 224 Témy: 64 | 64 | |
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava | |
Registrovaný: 31.05.09 Prihlásený: 02.06.17 Príspevky: 562 Témy: 37 | 37 Bydlisko: BegyBen |
Mozno by ti pomohlo ak by si si stiahol Firebug, neviem.
_________________ "Ženy jsou jako domény. Ty nejlepší jsou zabrané, ale pořád můžete získat nějaké z exotických zemí." |
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
Snacker - ako by mu pomohol Firebug? Keď nevie čo má opraviť, tak mu to bude platné. A tiež by ma zaujímalo, ako ten Firebug dostane do IE, keďže tam mu robí web problémy. Povieš nám to?
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
Registrovaný: 31.05.09 Prihlásený: 02.06.17 Príspevky: 562 Témy: 37 | 37 Bydlisko: BegyBen |
velka pravda,prehliadol som 6ku sorac, no IE6-ku nemam tak neviem co to robi. Pozeral som to cez Mozillu, Operu, IE8, Safari a videl som tam len obr. na pravo mimo, tak to ma pomylilo. Tieto sablonky su citlive, ponahadzujes si tam barz jake obrazky otvoris to v IE6 a mas z toho kolaz. Treba si to postupne od zaciatku kontrolovat.
_________________ "Ženy jsou jako domény. Ty nejlepší jsou zabrané, ale pořád můžete získat nějaké z exotických zemí." |
|
Snacker - čítaj otázky! Nikto nie je zvedavý na tvoje slohové práce o tom, aký prehliadač máš, v akom ti to ide a s čím si sa stretol pri tvorbe stránok. Radu dostal, ak nemáš k téme čo povedať, zdrž sa komentárov.
|
Registrovaný: 04.03.07 Prihlásený: 11.07.09 Príspevky: 224 Témy: 64 | 64 |
len ze ten box kde je reklama tak tomu boxu sa neda urcit presna sirka pretoze tam budu rozne siroke reklami a preto so to urobil tak ze som mu nastavis sirku a potom som to nechal pretekat len v IE6 to nechce ist
|
|
Registrovaný: 11.08.07 Príspevky: 4088 Témy: 34 | 34 Bydlisko: Brno |
Cital si vobec shaggyho prispevok? Double margin sa predsa riesi nastavenim display:inline, nie nastavenim rozmerov.
Inak width sa v IE6 sprava ako min-width, cize tomu boxu by si mohol kludne
dat _width: 1px, on by sa roztiahol.
A pis zrozumitelnejsie, neda sa po tebe citat.
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 11 ] | |
|