Ahojte,
mám na predaj
10 kúskov WD Red 4TB disčokov. Ide o
WD40EFRX modely, teda pôvodné Red pred uvedením SMR čpavkov (aktuálne sa nálepkujú ako Red Plus), takže poctivý diščok. 8 kúskov je z môjho NAS, 2 kusy som si nechal zo svojho PC ako "cold spare". Všetky disky sú v bezchybnom stave. Tých 8 diskov ma nabehaných nad 26000 hodín ale zato zastavené a roztočené boli celkovo za celý život menej ako 100x, takže nejde o disky, ktoré zajtra zomrú a viac zapnutí-vypnutí "škodí" diskom vraj viac ako neprerušovaná prevádzka + Red sú stavané na 24/7 prevádzku. Plus, mal som ich v Define R6, kde na nich permanentne fúkali 2x 140mm vetrone a 1x 120mm vetroň. Disky už nie sú v záruke.
Toľko k obhajobe, tu je odkaz na SMART všetkých diskov s "Extended offline" SMART testom pred posledným vypnutím; za mňa platí, tu nie je horší ani lepší disk, nie je potrebné vyberať teraz, že ktorý je najmenej jazdený
https://mega.nz/folder/Inp3FYqL#J4FDDSvyurFdcoLFEWyP3gCena: 60€/kus, od 2ks zľava 2€ na každý kus
Doprava: 2€, od 2ks zdarma
Predávam aj inde.
// Spojený príspevok Uto 21.03.23 22:38UP,
60€/ks. Neuvedomil som si, že Red Plus boli aj preznačené na WD40EFPX, ktoré idú reálne od 95€/ks.