Nazov: ASRock Radeon RX 6900 XT OC Formula
Info: Rozhodol som sa predat aj tuto druhu specialitku
Jedna sa o ASRock Radeon RX 6900 XT OC Formula. Najrychlejsia vzduchom chladena 6900XT, vykon lepsi ako 6950XT, RTX 3090, niekde lepsi aj ako 3090Ti. Hlavna vyhoda karty je obrovsky OC potencial, najlepsia taktovatelna 6900XT, diky komplet custom PCB s 21 fazovym napajanim. Karta ma aj najlepsi Navi 21 XTX cip, ktory dosahuje najvyssie takty. Na karte je nahodeny vodny blok Bykski v hodnote 150€ ( A-AR6900XTOCF-X ) + kvalitne 15W pady + na jadre je tekuty kov Grizzly Conductonaut. Karta ma paradne teploty jadra, hotspotu, pamati, VRM. Karta vie dosahovat takty okolo 3Ghz. S touto kartou + 13900K drzim momentalne par rekordov v 3Dmarku.
Time spy - 2.miesto na svete
Time spy Extrem - 1.miesto na svete
Sped Way - 1.miesto na svete
Night Raid - 1.miesto na svete
Karta ma 2 biosy. 1 je povodny, neupraveny. 2. je bios z LC karty, ktory ma upravene iba takty pamati, diky tomu ma karty lepsi vykon. Samotne upravy napr power limitu sa robilo len softverovo, cez Morepower tool, cize karta sa da normalne pouzivat ako stock z vyroby bez nejakych uprav. Kartu predavam s nahodenym vodnym blokom takze vhodne pre cloveka ktory ma custom vodnika. Dam k nej aj povodny chladic, ten je uplne ako novy, bezal asi mesiac, potom sa tam dal vodny blok. Pri rozoberani sa potrhali povodne pady, takze kto by ho chcel nahodit spat, musel by si kupit nove pady. Je ale uplna hlupost tam davat spat povodny chladic
Nedostakty: Karta ma iba jeden a to coil whine. Vsetky karty co som zatial mal ( a nebolo ich malo ) mali coil whine. Niektore slabsi, niektore silnejsi. S tym sa bohuzial neda spravit nic. Ked sa spravi na karte UV , coil whine skoro uplne zmizne.
Recenzia:
https://www.techpowerup.com/review/asrock-radeon-rx-6900-xt-oc-formula/Stav: 100% stav. Nahodeny vodny blok + k nej aj povodny chladic + krabica.
Záruka: Kupovana 4/2022 v CZC.cz. Zarucny list dodam, ale kedze je na nej vodny blok a tekuty kov, tak zaruka padla.
Dovod predaja: Upgrade
Cena: 590€ + doprava.
Sposob predaja: Osobne/ Posta / Packeta.
Predavam aj mimo fora