predám klúče do Originu Battlefield 4 .Jedná sa o klúče No Area Restriction .2 klúče sú zatial rezervované mimo forá.Ostatné 3 primárne predámTU!Vyhradzujem si právo nepredať!Typ:Standart EditionCena:20€Platba prevodom (TB).Overeným užívateľom klúč pošlem vopred na aktivovanie ,inak platba vopred... poslal som SS Sabone ma do vecera rezervnuty 1ks. 2ks predane mimo fora takže aktuálne k dispozícii 3ks na predaj. Odkial su tie kluce? od amd kariet http://www.amd4u.com/getbattlefield4/edit:o5 aktualne k dispozicii 5ksdo 21.12.2013 18hodiny cena snižena na 18e/ks// este jedno porusenie pravidiel bazaru a bude to s odmenou. ac.milan obdrzane peniaze od Shooty za BF4 kod ma v SS Ďakujem Shines, kód v poriadku, už sťahujem hru. Díky za expresný obchod Zobral som ešte jeden BF key, opäť v poriadku, ďakujem užívateľovi Shines159. Kľúč došiel, aktivovaný, peniaze odoslané. Z mojej strany spokojnosť! Výmena za Assassin 4 a Splinter Cell Blacklist posledny kluc k dispoziciicena 18eJanes:NIE Predane lock ...