Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 4 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 18.06.11 Prihlásený: 16.10.19 Príspevky: 319 Témy: 24 | 24 Bydlisko: SK |
Predám Dell Latitude E6410, jedná sa o 14,1" notebook. Notebook je maximálne zachovalý, mám od neho komplet balenie ako od nova - krabicu aj všetky DVD. Konfiguráciu a popis výrobcu kopírujem nižšie. Mám verziu, ktorá má priložené DVD originál Windows 7 aj Windows XP. Pridám k nemu originál Dell obal na prenášanie, chladiacu podložku a druhú originál Dell klávesnicu. Baterku som použil asi 30 krát, čiže stále vydrží veľmi dlho, aj 5-6 hodín (podľa toho, čo na ňom robíte). Kupoval som ho ako nový za 1 500 eur.
Kompaktný, spoľahlivý a moderne výkonný počítač s komplexnou výbavou na profesionálnej úrovni od spoločnosti Dell uložený v spevnenom šasi z horčíkovej zliatiny na základni i LCD. Robustné kovové závesy LCD sú neodmysliteľnou súčasťou. To však znamená okrem pevnosti aj nízku hmotnosť pod 2 kg a to aj napriek tomu, že je notebook plne vybavený a vo formáte LCD s uhlopriečkou 14,1". Toto LCD je v úzkom rámčeku a s podsvietením LED pre úsporu energie aj pre jasný obraz. Poskytne veľkú pracovnú plochu s jemným rozlíšením 1440 x 900 bodov.
Ukladanie dát je riešené na rýchly pevný disk s kapacitou 160 GB s čidlom voľného pádu a rýchlym prístupom vďaka rotácii 7200 RPM ako v stolových počítačoch.Vo výbave je zahrnutá aj DVD napaľovacia mechanika a multiformátová čítačka pamäťových kariet.
Poteší bohaté možnosti rozšírenia cez 4 USB, FireWire, eSATA, ale aj dokovací konektor a Express Card 54 mm. Do siete sa pripojíte gigabitovou sieťovou kartou alebo bezdrôtovým WiFi a nechýba možnosť videokomunikácia cez webovú kameru s rozlíšením 2 Mpx. BlueTooth poslúži pre ďalšie externé zariadenia ako sú myši, slúchadlá, tlačiarne, PDA, telefóny a iné.
Výkonový základ je postavený na inovatívnom štvorjadrovom procesore Intel Core i5 520mm so skvelým pomerom spotreba/výkon. Jeho jadrá sú taktované na vysokú frekvenciu 2,4 GHz a v prípade využití funkcia Intel Turbo Boost je schopný dosiahnuť frevence až 2,93 GHz. V procesora je tiež integrovaná dostatočne výkonná grafická karta Intel HD Graphics. Osadené sú operačnej pamäte DDR2 s kapacitou 4 GB.
Procesor: Intel Core i5 520mm s frekvenciou 2,4 GHz 3 MB L2 Cache Intel Turbo Boost s frekvenciou 2,93 GHz Max TDP: 35 W
Operačná pamäť: 4 GB DDR3 1066 MHz Dual Channel
Displej: 14,1 "TFT LCD s LED podsvietením, matný Rozlíšenie: 144
Cena 320 eur. Píšte do správ. Predávam aj inde.
|
|
Registrovaný: 18.06.11 Prihlásený: 16.10.19 Príspevky: 319 Témy: 24 | 24 Bydlisko: SK |
UP. Zároveň znižujem cenu na 280 eur
|
|
UP. Stále aktuálne, znižujem cenu na 260 eur
|
|
Registrovaný: 18.06.11 Prihlásený: 16.10.19 Príspevky: 319 Témy: 24 | 24 Bydlisko: SK | |
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 4 ] | |
|