Jedná sa o herný notebook ASUS G750JS. Notebook patrí do herných produktov ROG (Republic of Gamers) a aj z toho sa dá vyčítať, že je primárne určený na hranie počítačových hier a iné multimediálne úkony. Notebook má v sebe mimoriadne výkonný štvorjadrový procesor najnovšej generácie INTEL či druhú najvýkonnejšiu grafickú kartu z predošlej modelovej rady 800 od Nvidie. Je v 100% stave, bez minimálnych známok používania. K notebooku dávam všetko pôvodné príslušenstvo (krabicu, káble,...) a samozrejme doklad o kúpe+záručný list. K notebooku zdarma dávam brašňu na prenášanie, chladiacu podložku a volant Logitech Driving Force GT (tento volant momentálne patrí k tým najlepším, hodnota nové je okolo 120€). Notebook predám iba pri osobnom stretnutí v Žiari nad Hronom. Notebook je samozrejme možné odskúšať na mieste. Viac informácií a fotiek emailom.
Komponenty ktoré notebook obsahuje:
CPU: štvorjadrový procesor Intel Core i7 4700HQ (frekvencia procesora: 2,5GHZ a s INTEL TURBO BOOST: 3,5GHZ)
GPU: výkonná grafická karta Nvidia GTX870M, grafická pamäť: 3GB (Keďže notebook má výborné chladenie, je možné pretaktovať grafickú kartu i procesor cez jednoduchý program o niekoľko mhz. Ja osobne som to neskúšal, no podľa toho, čo som čítal, tak pretaktovanie pridáva cca.10 FPS v hrách a čiastočne zrýchľuje celý počítať.)
RAM: 8GB, 1600mhz (sú ešte dva voľné sloty na ďalšie RAMky čo znamená, že dokúpením ďalších RAM modulov je možné získať až 16GB pamäte RAM)
HDD: 750GB (je ešte jedne voľný slot na SSD/HDD)
OS: Windows 8.1 64bit (notebook má rezerváciu na Windows 10, takže keď bude Microsoftom vydaný Windows 10, tento notebook ho získa úplne zadarmo)
Na notebooku je 17,3 palcová obrazovka s rozlíšením FULL HD- 1920x1080 pixelov. Tento notebook má v sebe od ASUSu integrované možnosti nastavenia obrazovky- sú dostupné režimy pre hranie, pre film, automatický. Notebook tiež v sebe obsahuje vysokokvalitné reproduktory s vlastným subwooferom, vďaka čomu sa dá dosiahnuť maximálna kvalita zvuku. Tiež je možné nastaviť režim zvuku- či už na hry, na film či na hudbu.
Výkon v hrách:
The Witcher 3- na vyšších nastaveniach okolo 27-32 FPS
GTA V- na maximálnych nastaveniach bez AA okolo 40FPS
Battlefield: Hardline a BF4- na maximálnych nastaveniach 35-50FPS
Evolve- na maximálnych nastaveniach okolo 40-45 FPS
Dragon Age: Inquisition- na maximálnych nastaveniach bez AA okolo 30-35 FPS
Hry ako LoL,WoW,Dota 2,CS:GO a iné staršie/menej náročné hry spustí bez problémov
Kontaktný email:
juraj.kratky13@gmail.com// Spojený príspevok Sob 13.06.15 14:53Ešte by som chcel doplniť jednu vec- som ochotný vymeniť tento NTB za počítač s grafickou kartou Nvidia GTX970 alebo lepšou.
Kontaktuje ma na hore uvedený email, prípadne smskou na 0917 170 869