trosku som pratal a nasiel som par kablov ktore by som rad predal, skoda vyhodit
1. VGA/VGA prepojovaci kabel 1,5m ..... (cena noveho cca 4-5e) ... moja cena 1e
2. VGA/VGA prepojovaci kabel 1,8m ..... (cena noveho cca 4-5e) ... moja cena 1e
3. DVI/HDMI prepojovaci kabel 1,5m .... (cena noveho cca 4-5e) ... moja cena 1e
4. DVI/VGA prepojovaci kabel 2m ........ (cena noveho cca 4-5e) .... moja cena 1e
5. DP/DP prepojovaci kabel 1,5m ......... (cena noveho cca 4-5e) ... moja cena 1e
6. Opticky audio kabel 1,6m ................ (cena noveho cca 3e) ...... moja cena 1e
7. HDMI/miniHDMI kabel 1,5m ............ (cena noveho cca 5e) ...... moja cena 1e
8. Audio Jack 3.5/Jack 3.5 kabel 1,5m .. (cena noveho cca 1e) ..... moja cena 0,50e
9. Audio Jack 3.5/ 2xCinch kabel 2m .... (cena noveho cca 1e) ..... moja cena 0,50e
10. 2kusy LAN kabel z routra 1m .......... (cena noveho cca 2e) .... moja cena za 2 kusy 0,50e
11. USB kabel na prepojenie s tlaciarnou 1,2m ... (cena noveho cca 1e) .... moja cena 0,50e
12. napajaci kabel do tlaciarne (Epson) 1,2m ..... (cena noveho cca 1e) .... moja cena 0,50e
cena pri odbere vsetkeho spolu je symbolicky 5e , poprosim najprv zaujemcov o komplet kupu, neoplati sa mi behat po ke pre 1e
idealne osobne Kosice, nechce sa mi to posielat po kuskoch
neoplati sa to ani. dlzku som zmeral priblizne ale +- sedi.
vyhradzujem si pravo zrusit ponuku a nepredat,
bola by fakt skoda to vyhodit, takze ak by bol zaujem o vsetko je tam fajn cena.