1. Sony Ericsson K610 - Brany z orange-u. Komplet krabica aj kable vsetky su v baleni /sluchadla,nabijacka,usb kabel/. Ma vadu - bol utopeny. Nechce sa ani zapnut. Niekedy sa podari ze sa zapne. Ale to malokedy. Ked sa da na nabijacku tak displej iba preblikuje. Bateria na nom vydrzala este dost dlho. A k tomu gratis samsun SGH-J600E - tiez utopeny ale nemozem najst od neho krabicu.
Cena dohodou
2. Staru zbierku sanonov "Pocitac moj ne-/priatel" Je to kompletna zbierka.
Cena dohodou.
3. Zbierku sanonov domaceho lekara od A po Z.
Cena dohodou
4. Zbierku 2 bananovych krabic VHS kaziet. Mam k nim aj zoznam.
Cenu ponuknite.
5. Par originalnych MC kaziet a aj obycajnych s vlastnou hudbou.
Cenu ponuknite
6. Originalne RayBan okuliare stare 2 roky. /RB 3457/
Cena 20€
7. Auticka BURAGO - 1:24 Ferrari F40(1987) Cervene - bolo vybrate z krabice a bratranec sa s nim hral a utrhol prave zadne koliesko, nieje to vidno je tam prilepene len sa neda s nim tocit.
- 1:24 Ferrari 250 Le Mans (1965) Modro biele s polepmi, vybrate 1x z krabicky a to aj teraz ked som ho fotil. 100% stav.
Za obe 20€
8. Shell V-Power auticka ferrari 2 kusy -
5€
9. Staru nVidia GeForce graficku kartu, GeForce MX 440-AGP4x 128-bit 64MBHynix 3,3ns, mala by byt funkcna, bola v posteli schovana uz asi 7 rokov tak neviem zarucit ci stale funguje.
Cena dohodou
11.HDD Western Digital (WD800BB) 80gp 7200rpm, zakupeny 22.01.2009. Lezi mi uz asi 2 roky v skrini, mam aj doklad o zakupeni.
Cena dohodou
12.Tlaciaren HP DeskJet 940c. Nepouzivana uz pol roka. Mam este aj asi 7 rocny skener. Skenuje asi 1 minutu. Neskor dopisem presnu znacku.
Cena dohodou
13. DVD napalovacku, CD napalovacku, Disketovu mechaniku, "Suflik" na externy hardisk
Cena dohodou
14. SD-ram do stareho pc (256mb+128mb)
Cena dohodou
15. Staru maticnu dosku (K7T Turbo) s chladicom na procesor, popripade aj so starou skrinkou. Asi nefunkcna.
Cena dohodou.
Na cene sa dohodneme. V pripade zaujmu poslem fotky mailom. Uprednostnujem osobny odber, vyhradzujem si pravo nepredat. Kontaktujte ma bud tu cez SS alebo na mail :
adamik.miroslav4@gmail.com. Predavam aj inde.