Mám na predaj mini notebook, jedná sa o model Lenovo IdeaPad S12 s 12,1" LED.
- 12,1" LED Displej s rozlíšením 1280 x 800 - VIA ULV 2250(1.6Ghz) - Via Chrome9 HC3 s až 256 MB celkovej pamäte - 1GB RAM (možnosť rozšíriť na max. 3GB) - 160GB SATA - Bez OS
Výkonný mini notebook vo velmi dobrom stave, v ideálnej veľkosti.
Nainštalované všetky kodeky a ovladače.
Mini Notebook ma Webkameru a stereo reproduktoy. Samozrejmosťou je aj Wifi, bluetooth, Ethernet port, VGA video výstup, čítačka pameťových kariet, Express Card, USB porty. Výhodou su aj tzv. HotKeys, vďaka ktorým ľahko zapnete / vypnete Wifi, zmeníte halsitosť, zapnete nejake Vami prednastavené programi. Ďalšiou výhodou je aj kvalitná klávesnica so sojím štandardným rozložením, klávesami s optimálnym zdvihom, velkým Enterom, Backspace i pravým Shiftom. Dlhý text se na nej píše pohodlne a bez preklepou
Mini notebook ma ideálnu veľkosť displeja - 12,1" čo spolu s celkovými rozmermi a váhou len 1,6KG z neho robí ľahko prenosné multimédialne zariadenie. Skvelo nanom behá aj Windows 8, svižne a pod.
Vhodný na multimédia, kanceláriu ( nainštalovaný Word), internet, či menej náročné hry.
Mini notebook je vo veľmi dobrom stave.
Len notebook + batéria + nabíjačka
Cena- 159€ + dohoda v prípade osobného odberu. Predávam aj inde Foto na požiadanie
_________________ MB: ASUS TUF GAMING B550M-PLUS ; CPU: AMD Ryzen 5600X + Noctua D15; RAM: 16GB GSkill DDR4 3000Mhz; GPU: Inno3D GeForce RTX 3060 Ti Twin X2 OC; SSD: WD Black SN750 1TB ; PSU: Corsair RM650x; LCD: Samsung G5 34" UW; MOUSE: Logitech G305 + Razer Goliathus; KEYBOARD: SPC Gear GK550; Repro: Edifier R1280T; OS: Windows 10 |