[quote="leskyx"]Letny vypredaj
Notebook Toshiba portege r100 – s nabijackou,slim dockom pridavnou slice bateriou. Funguje tam vsetko , akurat bateria uz moc nevydrzi (ta zabudovana myslim ze uz vobec)
= je to extra lahky ,extra pomaly notebook ! za 50 eur
Volant ku pc,ps2,xbox,nintendo nejake ( bez podpory win 7 x64) Speedlink 4 in 1
S pedlami bez spojky, na pc a na XPcku fungoval za 20 eur
2x Telefon na pevnu linku Panasonic station + klient spolu za 20 eur
Samsung Omnia i900 – stav ok, len predny kryt je taky uz osuchany , pouzivane asi 2 roky - 30 eur
HP iPaq hx2400 – s 1gb CF kartou ,plne pouzitelny , lahko pouzivany 1 rok - 30eur
2 mikrofony singstar k PS 2, pouzitelne aj ku pc -5eur
Mulitemdialna klavesnica Logitech – 10 eur
Mys genius akoze hracska (myslim ze 2000 alebo 1600 dpi) – 10 eur
Pocitac – no name skrina a zdroj , nova dvd napalovacka, 80gb disk,512mb RAM, asus doska, cpu okolo 2ghz daky intel (socket neviem) , Asi pokazena grafika nvidia fx5200 za 20 eur
Notebook Toshiba portege 7010 CT – opat s dockom aj nabijackou , ale netusim ci funguje. za 10 eur
genius gamepad na pc - 100% funkcny za 5 eur
Ak niekto o niecom bude chciet vediet viac informacii tak mi napiste
Idealne osobny odber v BA, postou , pri platbe vopred
FOTO http://imageshack.us/g/707/dscn11431.jpg/
// pridané po 5 hodinách 4 minútach od posledného príspevku
ok cize trosku viac infa, zajtra pofotim notebook aj omniu dnes uz nemozem.
kedze viaceri ste sa ozvali na notebook pripadne omniu.
K notebooku by mala byt xp licencia. Displej je bez vadnych bodov nedoskrkany. Nabijacka funkcna, slim dokina tiez. Bateria - ta co je built in v nb resp ta normalna myslim ze je mrtva. Pridavna slice pod 1.3 ntbk fici , mozno 2 a 5 hodiny to da ?
Notebook nie je mechanicky poskodeny zajtra odfotim.
Omnia , original krabica, prislusenstvo : nabijacka,samsung mini usb > 3.5mm jack + asi aj sluchatka najdem ( aj tak smejd). Funkcnost 100%, reklamoval som tam raz vibracie odvtedy no problem. Mobil je tak vseobecny zniceny z pouzivany rozumej oskrete hrany tosku , a displej je osuchany - pokial je vypnuty je to dost vidiet. Ked je zapnuty a ma vysoky brightness uz si to ani nevsimnete. Jeden uzivatel sa ma pytal na problemy s digitezerom , myslim ze tym netrpi .. ale nie je to displej ala iphone. AKTUALNE JE TAM nainstalovana custom build romKA nerobi problem nahodit nieco novsie / original.
// pridané po 1 minúte od posledného príspevkuOmniu idem prave poslat notfakovi,
prikladam resiznute fotky r100 na kolko ma o to niektori ziadali
samotny ntbk 50 eur
nabijacka +dock 10 eur , tj spolu 60 eur
http://imageshack.us/g/193/dscn1157l.jpg/