Zdravím,
mám na predaj zrkadlovku
Nikon D60. K zrkadlovke dám základny objektív AF-S NIKKOR 18-55mm a teleobjektív Tamron 70-300mm
Dôvod predaja: prechod na novší model
Telo:
Zrkadlovka je v dobrom stave (tj. žiadne poškodenie, všetko funguje tak ako má), display nepoškriabaný. Obsahuje funkciu, ktorá pri každom zapnutí a vypnutí zrkadlovky čistí snímač, takže fotky nikdy nebudú "špinavé od prachu". Záruka do 15. decembra 2010.
Optika:
Nikkor, motorček na zaostrovanie v objektíve.
Ohnisková vzdialenosť: 18-55mm
F: 3.5 - 5.6
Priemer: 52mm
Ukážka fotografie
Ukážka fotografie , západ slnka
Záruka do 15. decembra 2010
Tamron, motorček na zaostrovanie v objektíve.
Ohnisková vzdialenosť: 70-300mm
F: 4 - 5.6
Priemer: 62mm
Objektív obsahuje funkciu "makro", takže je možné snímať objekty už od vzdialenosti 0,95m
Ukážka fotografie
Ukážka fotografie 2
Ukážka fotografie v pohybe
Vhodný na fotenie objektov v dialke, najmä zvierat (viď
holuby)
Záruka do mája 2011
Ani jeden z objektívov taktiež nie je poškodený. Tamron málo používaný (tipujem max 1000 snímkov).
Batéria:
Batéria ma super výdrž (cca 550 snímkov, 50% s bleskom). K batérii je rýchlonabíjačka (batéria nabitá za cca 2 hodiny). Rýchlonabíjačka má jednu vadu, nedrží pokope, pretože mi spadla na zem. Ale funkčnosť nie je nijak poškodená. Len horný kryt je "povolený". Neodpadáva, len je labilný.
Poškodenie nabíjačky - takto sa oddeľuje kryt, toto je najviac ako sa to oddelí (otváram prstami)
Príslušenstvo:
K objektívu Nikkor mám macro predsádky (priem. 52mm) (zväčšovacie sklá) v hodnote 30 €. Tri predsádky, +1,+2 a +3, keď ich spojíte tak zväčšenie +6. Predsádky sa dajú použiť aj na iný objektív, ale je potrebné použiť redukčný krúžok (cena cca 5 €). Sú v koženej krabičke.
Mám brašňu v hodnote cca 15-20 €.
Mám originálnu krabicu so všetkým všudy, tj. manuál, software atď.
--
Všetko to dám od
550 €. Takže telo, nabíjačka, Nikkor, Tamron, predsádky, brašňa.
Poprípadne možná dohoda, ale myslím, že nie je o čom diskutovať, keďže len telo sa teraz predáva za 500 €.
Predávam aj mimo fóra PCforum.sk, beriem najlepšiu ponuku, vyhradzujem si právo nepredať pri zlej ponuke.
--
Pozn. všetky ukážkové fotografie sú neupravované originálky, takže si kľudne môžete pozrieť exif obrázku, uvidíte aké boli použité nastavenia (ISO kvôli citlivosti snímaču, ohnisková vzdialenosť.. atď.)