Predám Samsung Galaxy Note 4. Bol kúpený vo februári 2015 tiež cez Orange, ale nebol kúpený mnou. Rodinný známy chcel na firmu zobrať telefón, takže rovno z predajne Orange mi podal do ruky nový zabalený kus + splnomocnenie na opravu, takže so zárukou si nelámte hlavu. K telefónu dokúpil aj S-view cover, tiež originál priamo z Orange, tak ho samozrejme pridávam k telefónu. Note 4 som od začiatku nosil len v tomto púzdre, takže je v 100% stave. Ide bez akýchkoľvek problémov, nespozoroval som žiadne lagy a pri prechode na lolipop je používateľské prostredie krajšie, svižnejšie a o trochu sa zvýšila aj výdrž batérie. Takže to zhrniem na záver - Samsung galaxy Note 4, čierna verzia 32 Gb + S-view cover, záruka od 16.02.2015 so všetkým príslušenstvom a krabicou. Fotky pošlem na požiadanie.
Preferujem len osobný odber, výmena jedine za iPhone 6 Plus, kedže ho chcem potom riešiť na paušál + môj doplatok. Cenu v prípade samotnej kúpy skúste navrhnúť, len dúfam že sa stretneme niekde na polceste
Predávam aj na inom webe.