Predam tento tablet, pouzivany je len par dni/tyzdnov. Absolutne bez skrabanca ci inych znamok pouzivania, je v zaruke takmer plnu lehotu. Tablet ma novy rad procesorov intel Quadcore atom z3470 - turboboost az na 1.86ghz 2gb ddr3 ram 8 palcovy HD displej - 1280x800 stereo reproduktory 32gb SSD + microSD slot ma aj micro HDMI vstup Velmi dobry 8MPX fotoaparat + predny myslim 2mpx slusna vydrz, pri plnom zatazeni tak 7-8 hodin Tablet ma plnohodnotny Win 8.1 + zadarmo MS office home edition. Ziadna RT verzia a podobne blbosti takze podpora vsetkych programov ako Adobe photoshop atd.. Bez problemov sa tam daju hrat aj starsie hry, osobne tam mam instalnuty wacraft 3, Dungeon siege 2 na nete som kukal ze rozbehali aj skyrim, far cry ten ide krasne plynulo..atd..
Zadarmo k tomu - Flip puzdro - 2x folia - OTG kabel na pripojenie periferii ako mys, klavesnica, externy disk atd.. Cena noveho od 300E+ k tomu pridavam nejake tie veci zadarmo, moja cena teda 239E.
_________________ PC: Apple mac mini M1/16GB/512GB SSD, Logitech MX master 3, Microsoft designer keyboard, monitor Huawei GT34 ultrawide |