Vymením
LG KU990 Viewty (nie je to KU990i, tá divna upravená verzia od Orange-u ale klasické nemodifikované Viewty) za nejakú grafiku okolo 40 € ale len s
AGP x8 alebo klasickým
PCI slotom!!! (aby mi pasovala do zakladnej dosky
Asus K8V-MX) ... jediný problém je v tom že telefón má trošku poškriabaný displej, padol mi asi z polmetrovej výšky (to nie je zas tak veľa) keď som išiel vstať z lavičky a špičkou topánky som stúpil na zadnú stranu telefónu a ten sa posunul po zemi smerom dopredu kúsok, takže má malé škrabance na displeji ale sú vidieť len na slnku... telefón nemá žiadnu technickú vadu, za ten telefón vám ručím. nie je používaný ani rok, kupoval som ho cez inzerát a vtedajší majiteľ ho nepoužíval ani mesiac, dal mi ho komplet s krabicou aj zárukou. ešte by mal byť v záruke, lenže chyba je že tá záruka je aj mne na nič pretože reklamovať ho môže len človek na ktorého je ten telefón vybraný a ja nanešťastie už nemám číslo na tú osobu od ktorej som to kupoval. Myslím že lacnejšie tento telefón nezoženiete, normálne idú tak po 80 € (používané, a tak isto sa tam nejaký škrabanček nájde)
>> Recenzia pre LG KU990 Viewty KLIK TU <<
-
Ak nemáte žiadnu grafiku okolo 40 € a chcete ten telefón tak ho za túto sumu aj predám.
-
Ak máte grafiku za približne tých 40 € (napr. MSI RX2600XT, Ati Radeon HD3650 atď...) tak kľudne môžme vymeniť aj osobne ak ste z Nových Zámkov a okolia... Ak nie, tak sa môžeme dohodnúť aj inak, napíšte mi súkromnú správu.
... inak zajtra večer pridám aj fotky toho Viewty, dnes sa mi nechcelo fotiť už...