Nazdar,mam na predaj tento telefon,používaný cca 2 roky,braný v Orange
Komplet krabica a príslušenstvo a manuál a pridám aj silikonový čierny case pre tento mobil..telefon je v 99% stave,kedže má škrabance na obrazovke (nieje ich vela a niesu nejaké velke/extremné),trošku orýpaný rám..fotky pošlem na mail.
Telefón je veľmi spoľahlivý a ľahko si poradí s hrami ktoré sú náročné na grafiku,nikdy som sním nemal problém,proste spoľahlivý telefónik,zvláda najnovšie hry z Google Play bez lagu,o aplikáciách netreba ani komentár. Telefón disponuje 2-jadrovým 1GHZ CORTEX-A9 procesorom,1GB RAM a 16GB internou pamäťou,pomocou 8MPx FULL HD fotoaparátu urobíte špičkové zábery a Full HD video,telefón má kvalitný 4" displej ktorý využíva technológiu White Magic,pridáva ku klasickej trojici RGB jeden biely subpixel. Vďaka tomu dokáže displej dosiahnuť oveľa vyššieho jasu, takže je čitateľný aj na priamom slnku. Samozrejmosťou je tiež integrovaný senzor, ktorý optimalizuje intenzitu podsvietenia podľa aktuálnych podmienok prostredia.
Telefón má v sebe Android 4.1.2 Jelly Bean (žiaden root,nikdy donho nebolo zasahované,originálna aktualizácia.)
CENA:80€ (NOVÉ IDU OD 239€ !
http://mobilne-telefony.heureka.sk/sony-xperia-p/) Ja ho predávam za takú cenu,lebo už nieje v záruke a má tie škrabance.
VÝMENA ZA NEJAKÝ NOVŠÍ KOMPONENT DO PC (Grafika niečo z rady GTX460/650 alebo niečo od AMD,alebo dosku na AM3 socket)..
Buď osobka KE alebo poštou.
Dôvod predaja je ten,že som dostal nový telefón,a tento nevyužijem.
Predavam aj inde