Zdravím ponúkam na predaj tieto tri veci:
WIFI router CANYON CNP-WF514N1A
Predám tento wifi router Canyon CNP-WF514N1A v 100 percentnom stave, ako nový. Používal som ho pol roka a po zmene internetu som od providera dostal druhý router, čiže mi doma iba stojí. Obsahuje anténku, adaptér a manuál. Bohužiaľ nemám doklad o kúpe. CENA 10 €
NOKIA 6303c
Predám túto nokiu v zachovalom stave. Má jemné škriabance z normálneho používania, no po technickej stránke je plne funkčná. Nemám k nej krabicu ani dátový kábel, iba nabíjačku. 3.2 MPX fotoaparát s bleskom, 1GB pamäťová karta. Mobil je blokovaný na sieť Tmobile. CENA 15 €
NOKIA 1616
Nokia je odblokovaná na všetky siete. Je 100 percentne funkčná s minimálnymi škrabancami. Telefón je malý a ľahký a je robený z odolného plastu. Má vstup na 3,5 mm jack, obsahuje silné LED svetlo a má veľmi dobrú výdrž batérie. Bohužiaľ nemám k nemu nabíjačku ani iné príslušenstvo, iba mobil - čomu zodpovedá cena. CENA 8 €
Momentálne bývam v Bratislave a uprednostňujem osobný odber
sorry, ziadny bazos-brmbo
_________________ MB: Gigabyte P55A-UD3 .. CPU: Intel i5-750 2,66 .. RAM: Kingston Hyper-X 2x2GB .. GPU: ATi Sapphire Radeon HD5850 1GB DDR5 .. PSU: Fortron Blue Storm II 550W .. HDD: Western Digital Caviar Black 1000GB .. CASE: CoolerMaster Elite 330 .. MOUSE:A4 tech X7 .. LCD: acer P221w 22" |