Zdravim.
V poslednom case mam nejaky problem s PC. Najprv mi NOD zacal hlasit, ze z nejakej IP zablokoval infiltraciu a toto mi hlasil dookola, to som nechapal totiz, pretoze som nic take nerobil (ale internet som mal otvoreny).
NODom som dal zmazat 1 infiltraciu, ktora sa nasla niekde v Temp, napisalo mi, ze sa zmena prejavi az po restarte systemu, tak som dal restartovat.
Nejak mi teraz zacal padat proces google_installer.exe (ale co je to za proces?). Tak som odinstaloval Google Chrome, ale problem pretrvava. Vobec nechapem, preco sa vobec ten proces chce spustat.
No a ako keby toho nebolo dost, teraz mi vo Windowse zatuhol PC tak, ze jedine riesenie bol restart natvrdo.
Takto vyzera ta hlaska:
Cim to moze byt? Ma toto vsetko nejaky suvis?
Napiste este co potrebujete vediet k analyzovaniu problemu.
A teraz som si vsimol jednu vec:
v procesoch mam spustene StarWindServiceAE.exe. To je co? Ako sa mi to tam dostalo? (to som zistil, je to od Alcohol 120%, takze tam by problem byt nemal)
Ten vírus bol v Temp (co som mal vcera) a vola sa Agent.ODG
Prave som zistil ze mi nejdu ziadne stranky antivirov, proste niektore stranky to blokuje.
Ok takze tam mam WinSys.exe, ten som zmazal cez Spyware Terminator, ale vytvoril sa mi WinSys2.exe. NOD v systemovom priecinku nic nenajde.
Nechce sa mi spustit Spybot ktory je rezidentne.