Používam Internet Explorer verziu: 9.0.8112.16421.
Problem 1:
Pravidelne mi vyskočí okno že sa našiel problém(aj keď ide prehliadavač v pohode aj počas okna s problémom) a hladá sa riešenie, riešenie je v 95% prípadoch vypnutie alebo reštartovanie prehliadavača. Kým okno ešte problém hladá tak sa dá pokojne používať prehliadavač až pokým nevypíše že treba prehliadavač vypnúť a je na výber len zavrieť. Niekedy pomôže vypnutie chybového okna kým hladá riešenie no niekedy ani to nepomôže a prehliadavač spadne. V strašne málo prípadoch sa mi stalo že okno s problémom našlo riešenie a prehliadavač mi to nevyplo. Podľa Microsoft Security Essentials nemám na HDD žiadne výrusi. Neviem o žiadnom novom update IE9. Používam W7 Home 64bit.
Problém 2:
Občas sa mi stane že mi vyskočí bez môjho vedomia zvlášť okno väčšinou s nejakou reklamou, pokrom prípadne inou hrou. Volakedy som chodil na neznáme warez stránky kvôli mythbusters serialu kým ludia serial nezačali uploadovať pravidelne na youtube, vtedy som nutene klikal na reklami a dokonca nainštaloval aj jeden spyware program. Spyware program som odinštaloval, 90% menej často sa mi to od vtedy stáva ale stále sa mi to stáva najmä keď otvorim viac stránok v krátkom čase. Ako sa toho problému zbaviť navždy?
_________________ Čo môžeš urobiť dnes, neurob ani zajtra a máš dva dni voľno. |