potrebujem ved et ci by pasovala tato doska a tento procak?? ide o to ze doska ma cipset p35 a procak asi x38. alebo keby som daval E8400 ktory je x38 tak ci to sklbim.lebo mam v skole takeho mudrlanta a uz som debil aj z toho co som vedel na sto pro
Jasné, že hej. Ale srry, nedalo mi to, že CPU máš čipset X38. Tam nejde o to aký je čipset na MB, ale či doska podporuje CPU. P5Kc podporuje Cpu s novým Biosom až do 1600Mhz FSB. Čiže hej, mal by ísť.
Jasné, že hej. Ale srry, nedalo mi to, že CPU máš čipset X38. Tam nejde o to aký je čipset na MB, ale či doska podporuje CPU. P5Kc podporuje Cpu s novým Biosom až do 1600Mhz FSB. Čiže hej, mal by ísť.
nehovor na nho takto zlozito bo nepochopi
_________________ I go to WGT inCall of Duty 4!!!!!!!
to myslis vazne co tu hovoris??chapem, a velmi dobre co sa to tu mele na fore tak na 99,5 %. lenze kamos mi to tvrdil ze musim dosku druhu dat tak som si to chcel overit.je to lepsie tu napisat ako keby som mal ist do obchodu a by tam na mna kukali jak na trtka
to mi zavetril kamos.ved som pisal ze aky je, ale sa dnes asi zle vyspal no, a tam hore som sa zle vyjadril.som dnes pozeral porovnavania cpu na tomshardware.com a ked mi toto powedal a som tam klikol na cpu a pisalo na konci x38 tak som tomu zacal verit .lepsie je ked neco take riesim tu ako v obchode.tu ma nepoznaju ale v obchode kazdy.a zacali by pochybovat o mojom zdravi