Zdravim, mam takyto problem...
pred par mesiacmi som si vsimol ze mi na monitore chodia pasy, ak si to niekto nevie predstavit, tak je to nieco podobne ako ked sa pozerate na obrazovku cez kameru/fotak, s tym rozdielom ze ja to na svojom vidim volnym okom..
myslel som si ze problem je s monitorom (vtedy som mal este stary Samtron) a tak sme sa rozhodli kupit novy, LCD
LG 1953tr, s domnenim ze to uz bude v poriadku, ale mylim som sa..
pasy som zbadal aj na novom monitore a tak som skusal vxyhladat pomoc na rôznych forach ale nijak mi nepomohli
monitor je polozeny na stole pri stene, je na ňom zavesena Web kamera (robilo to aj predtym ako tam bola, tak tym to nie je), po stranach su okolo monitora 5 reprakov, nie su pri ňom ziadne mobily ani ine zariadenia ktore by to podla mňa mali spôsobovat a tak som zvedavy na vase nazory..
tento problem sa mi zacal opat zjavovat pred par dňami, ono to hocikedy pride a hocikedy odide, teraz cez (letné) prazdniny som to uz par mesiacom nebadal ale znova to zacalo
skusali sme s tym ist aj do predajne na reklamaciu, ale tam to nerobilo tak je to dost tazke reklamovat, preto sa obraciam na pomoc touto cestou, ak by bola potrebne napisat aj ostatne pc komponenty tak ich sem môzem pridat, ak to pomôze k vyrieseniu problemu..
monitor sme skusali preniest aj ku kamosovi ale tam to prave vtedy nerobilo, ale ako vravim ako to odide tak to pride
nestazoval by som sa keby to nie je nejak vazne alebo viditelne, tak ak mate nejaky napad tak uvitam..
Vdaka!