Zdravim dobri ludia!
Nasiel by sa niekto kto by mi vedel pomoct? Dal som synovi na Vianoce moje starsie PC, sice starsie, ale nemyslim, ze to je uplny srot. Kedysi som sa pocitacom venoval viac, ale teraz si uz na diagnostiku az tak netrufam, lebo by som si musel dost veci dostudovat, navyse som si isty, ze ak je tu niekto, kto sa tomu venuje, tak to nebude nic komplikovane - aspon dufam.
PROBLEM:
PC funguje OK pokial len bruzda po nete, pozera Netflix, ci hraje Minecraft, ak si vsak chce pustit nejaku narocnejsiu hru (napr. FarCry Primal), tak PC crashne spravidla do minuty, max dvoch-troch (ale to fakt len zriedka tolko vydrzi). Nevyhodi to do BSOD, len to zamrzne v urcitej farbe, bud je cela obrazovka modra, cervena alebo zelena a z reprakov ide ten monotonny zmrznuty 8bit zvuk.
Nahral som MSINFO32 na Google Drive, ak by ste potrebovali cokolvek ine, tak poslem. Link na msinfo32:
http://bit.ly/2v9VAjyGoogle identifikuje .nfo ako audio, tak treba clicknut na "play" a potom ponukne download...
CO SOM UZ SKUSIL:
- Memory test (no issues)
- FurMark GPU stress test (dve hodiny isla grafika na 100% a nic, ziadny problem)
- FurMark CPU burner ( nic - vsetko ok)
- Skontroloval som aj teploty ked bezi hra, vpoho, ziaden extrem... parkrat som skusil preventivne pustit fany na 100%, ale aj tak to zdochlo :/
- PC by malo byt aktualizovane, Win 10 (1909), najnovsi BIOS aj SSD firmware.
Je to skor SW problem? Windows som tam dal uplne fresh na nove formatovane SSD. Za kazdu pomoc obrovska VDAKA!