Xaltotun píše:
Ninja 4 za 50€ nijak nezaostava za tou Noctuou za 80 co som ja videl testy. Ninja te tak obrovsky chladic ze zakryva dobru polku dosky ked je nahodeny.
Inak to s tym temperovanym sklom to uz su take prkotinky, nech si kupi skrinku ktora sa mu paci. A cisto na hry som stale za 7700K.
Dokonca, podla tohto testu, by mal byt ten ninja lepsi
http://www.silentpcreview.com/article1462-page6.html EDIT: neviem ci je lepsi, v top performance mode, ale ocividne by mal byt tichsi ako ta noctua
Ak povazujes fakt, ze mas na stole vystaveny pocitac s poskrabanym plastom, ktory vidis, za prkotinu, tak preco nie... mna to zarmucuje vzdy ked sa nad tym zamyslim... a moja skrinka stala 65 nie 160. A skrinku som cistil zachodovym papierom... mozno pri hodvabnej satke by sa to nestalo.
S cpu suhlasim, len do miery, ze je to teraz naj na hry... aj ked osobne by som to neodporucal. Otazka, kedy zacnu byt hry pisane na low-lvl APIako vulkan a kolko vykonu v hre ziska za to ze obetuje 4 jadra a 8 vlakien pri tej istej cene.
Ale opakujem, ze k CPU namietam len z hladiska osobnych preferencii a mojho use-case, co sa pc tyka. Kopilacie, neuronky, virtualky, tu a tam enkod...