niektori stale nepochopili podstatu veci a sice , že pri tejto cene je doležity custom servis pre zakaznika . takyto zakaznik v prvom rade chce aby to bolo poskladane tip top , aby tam prebehli zaťažove testy a v top stave otestovane mu to odovzdať nasledne ak sa aj objavi nejaky problem o rok alebo dva aby zakaznik vedel zavolať a aby to dana firma prevzala a fixla na profi urovni . proste kto plati 4k+ za komp tak chce premiovy servis a nie len že poskladame ti to z niečoho čo nahadžeme do košika dame ti to nejak dokopy a tym to hasne . skus taketo pc reklamovať bežnym e-shopom (ani si nechcem predstaviť ako by take PC od nich vyzeralo - ano asi by fungovalo ale bola by to katastrofa) . a ako bolo napisane takyto zakaznik si to určite nebude skladať sam , to by sa pre neho zmenilo na nočnu moru a vysledok by bol ehm ... zly ...
ano teoreticky aj 100 ludi tu z fora by to vedelo nejak "poskladať" ale bola by to fušerina . ja skladam zostavy 10 rokov ale takyto job by som si na starosť nezobral - hlavne koli tomu , že je to časovo naročne , musi sa vela špekulovať čo s čim dať a nedať , ako to zladiť atd . (len teoreticka priprava na takyto job by ti zabrala XY hodin ak by si to chcel spraviť poriadne) lebo keby som sa do toho pustil tak už by som samozrejme chcel aby to aj nejak vyzeralo ako vizitka mojej roboty a proste mne sa to neoplati .
som si isty , že v rakusku je vačši vyber profesionalnych firiem , ktore taketo kompy skladaju , na slovensku by som to ale možno dal skladať 2-3 ludom .
_________________ PC: cpu: ryzen 5700x , mb: ASUS TUF GAMING B550-PLUS WIFI II , cooler: DeepCool AK400 , memory: 2x16gb Kingston FURY renegade black 3600MHz cl16 vga: Asus Dual RTX 2070 SUPER EVO OC , psu: EVGA 600 GD , ssd: Crucial P3 Plus 1TB NVMe , case: Fractal Design Focus 2 Black Solid , headphones: Beyerdynamic MMX 100 , Audio-Technica ATH-M20x sound card: Creative Sound BlasterX AE-5 Plus , monitor: MSI Optix G241 , operating system: windows 10 PRO |