Ked dam do meho pc PCI parrellni kartu presneji je to KOUWELL 220N-2 tak muj pc jenom zoparkrat pokruti fannmy a vypne sa, bez tejto karticky vsetko funguje bez problemu. Dosku mam p5b deluxe. Nekdo ma nejake napady?
Uz som o tomto pisal aj na ine fora, a stale neviem prist na to co robit. Zastrcena je tam ta karta dobre ale aj ked urobim cokolvek, stale sa opakuje ten isty problem. Neviem ci by som to mal prestavit dako v biose, ale ked tam daco zmenim tak sa problem neriesy akurat sa objavuju dalsie.
http://img53.imageshack.us/i/dsc04439.jpg/
ak sa nemylim tak by som mal prestavit na tejto stranke v biose, ale prestavovanie sposobilo len ze bios nemohol najst ani HD, a problem z kartou to nevyriesilo. Medzi tym som kartu skusal aj na druhom PC, p5q pro, a tam to na prvy krat vyzeral ze to bude take iste, ale zda sa mi ze sa to samo restartlo daco prestavilo, a uz mi to islo.
Pre istotu som taky flashol bios, ale cokolvek co urobim tak to proste nejde, neviem absolutne co mam robit. Za zmienku mozno stoji aj ze ked to raz skusim zapnut z kartou zapojenou tak aj ked ju vyberem tak to nejde, musim to vzdy najprv odpojit z elektriky az pak sa to nastartuje. Akakolvek zmena nicomu nepomaha, a ja uz zacinam byt zufaly, ako je mozne ze mi to ide na druhej doske a na tejto nie.