Uz to trva minimalne par mesiacov. Parkrat sa stalo ze nechcel vobec nastartovat, ako keby nenabehne zakladna doska. Ked zasvieti v pc cervene svetlo po tom uz nasleduje pipnutie a nastartuje sa a ked nic nezasvieti tak nenabehne. A monitor ani nerozpozna ze je k niecomu napojeny. Moja zakladna doska je Asus P8P67 Rev 3.1 ... PC ma 7 rokov. Ale bol dvakrat upgradovany (menila sa graficka karta a pridavala sa RAM pamat. Byvaju casy kedy sa PC zapne hned na prvy raz bez problemu. Pripadne na druhy... ale teraz sa mi zase stalo ze to bolo aj na 20ty. Je to hrozne na nervy. Ja osobne mam podozrenie ze bud procesor (intel core i5 2500K 3.3 GHz) alebo zakladna doska tam je nekde problem ze to odchadza. Mate nekdo nejake rady?
// Spojený príspevok 16.10.2019 10:44
este by som chcel dodat ze nedavno sa mi stalo, ze PC zrazu zhasol... to uz som sa fakt zlakol. Najskor som si myslel ze elektrina vypadla. A potom sa automaticky restartovat chcel ale nenastartoval, presne kvoli tomuto problemu. Myslel som si ze to uz nezapnem. Ale potom sa to podarilo.
|