Zdravim, mam tak problem s kompom, a sice po zapnuti hned ako nabehne ten cierny scr, kde diagnostikuje RAM, tak hned mi hodi bios, bez stlacenia akejkolvek klavesy. v biose mi vypise disk (primary master), na tom predchadzajucom scr som poznamku o disku akosi nenasiel. Neviete preco? Spravilo to z nicoho nic, vcera pc bezal vpohode, na noc sa vypol (aj zo zdroja) a rano uz robilo toto. Na doske mam vybitu baterku, cize po kazdom vypnuti zo zdroja som musel vbehnut do biosu a ulozit zmeny (bez toho ma to dalej nepustilo, lebo sa zmazali nastavenia, ale to som MFP, avsak miesto mojho procesora Sempron 2400+ mi stalo hodilo nejakeho Athlona /s nizsim taktom/), teraz uz opat ukazuje Semprona (aj ked sa vytiahne zo zdroja a potom zapne, hned vypise semprona). Predtym som miesto mojho semprona "siel" na tom Athlone (aj vo win ukazovalo athlona). Netusim fakt cim to moze byt, len dufam, ze to nebude HW chyba
// edit - prave som ho zapol, uz ma pustil k vyberu OS, akurat sa mi loaduje kubuntu, lebo mi nereagovala sipka na klavesnici
... btw, po zapnuti mi tam opat ukazovalo athlona /1700+/