Dobry den.
Na notebooku s Win XP som urobil Recovery celeho systemu. To znamena, za ne disku je particia s instalackou operacneho systemu a ta novonainstaluje operacny system a ZIADNE DATA NEVYMAZE. Nerobil som to prvykrat, ale teraz nastala necakana vec. Subory a adresare, co som mal na ploche obycajne ostali v adresari C:/Documents and Settings/user/Desktop, ale teraz je adresar s tymto userom neotvoritelny a pise chybu: Access Denied. Raz sa mi podarilo dostat sa dovnutra a aj som videl pozadovane subory a adresare, ale nedali sa ani skopirovat a ani otvorit. System ukazoval ich regulernu velkost a ide atributy. Teraz sa nemozem uz dostat ani dovnutra tohto adresara.
Otazka znie: Ako by sa dali tieto subory zachranit, skopirovat a otvorit??? Ide opredovsetkym o WORD a PDF dokumenty a JPEG subory.
Velmi pekne dakujem za odpoved a akukolvek radu.
jakub
Pristupoval si k tej zlozke s uctu s plnymi pravami? Mozes skusit pristupit k tym suborom cez nejake live cd a skopirovat ich do nejakej "neutralnej zlozky", na ktoru vies pristupit aj z windowsu.
Ano triafas spravne. Uz som to vyriesil.
Bolo potrebne sa prihlasit v SAFE MODE a pod administratorskymi pravami zmenit prava vstupu aj pre obycajneho uzivatela, aj ked s plnymi admin pravami, ale nie v SAFE MODE. Niesu prava ako prava.