Dobrý deň. Poskladal som PC, po zapnuti nabehlo, problem nastal pri instalacii WIN7. Pouzil som: CPU i5 7500 MB GIGABYTE Z270-HD3P RAM 2x Patriot Viper4 seires 16 GB KIT DDR4 2666 Mhz CL15 Zdroj 700W
Pri prvom potrebnom restarte pri instalacii sa v momente, kedy sa uz mal restartnut vypol monitor, zhasla mys, zhasol HDD ale feny bezali, doska svietila... a nic. Tak som po case zmackol RESET. Pocitac sa restartol a instalacia bezala dalej. takto som nainstaloval W7, vsetky ovladace k doske, ale problem zostal. Ked chcem dat vypnut pocitac cez ponuku start (alebo restartovat alebo uspat), pouklada si, co potrebuje, oznami ze vypina, potom vypne monitor, mys, HDD, ale doska svieti dalej a vetraky bezia. Potom teda uz musim podrzat par sekund vypinac, alebo pre restart musim zmacknut RESET. Skusil som niekolko winov aj stare XP, problem je stale rovnaky. nic nepomaha. skusil som aj moznosti BIOSU, ale ani tak nic. Vsetky komponenty su uplne nove. Vie mi niekto poradit, kde moze byt problem? Su tie casti kompatibilne? Podla toho co som k tomu nacital, tak snad ano. Problematicka doska? Mal by som ju reklamovat? Dakujem za kazdu radu.
|