Zdravím ľudia, potreboval by som pomoc ohľadom pre mňa “záhadnej” chyby, ktorá sa prihodila môjmu PC. Počítač som kupoval pred letom z druhej ruky ale od overeného resellera...Kupoval som ho primárne na hranie nie nejako náročných hier, poväčšine len csko. Mal som tam novú GTX 1060 3GB. Všetko fungovalo normálne až doteraz. V tej chvíli som bol iba na Youtube a zrazu mi nahodilo žltý screen na obrazovke a PC sa reštartoval..Po reštarte fungovalo ešte všetko okej asi tak hodinu a po hodine sa stalo znova to isté. Pc som už vypol lebo bolo neskoro večer a povedal som si, že to fixnem ráno. Ráno som však už pc nezapol:/. Stlačil som tlačitko zapínania, pc vydal klasický zvuk ako pri zapínaní, ale na obrazovku ako keby nešiel žiaden signál. Proste iba black screen a ani neregistrovala, že PC sa zapol. Ďalšia divná vec je, že klasicky keď chcete PC vypnúť “na tvrdo” musíte podržať niekoľko sekúnd tlačidlo na zapínanie, no však mne stačilo iba jedno stlačenie a Pc sa hneď vypol, proste ako keby sa nechcel nabootovať. Odpojil som grafiku z motherboard, pripojil kábel na dosku a skúšal som, že či mi chytí na internú grafiku čo je Intel HD Graphics a chytilo, pc normálne fungoval na internej grafike. Skúšal som aj meniť káble, z DVI D som dal na HDMI ale stále ten istý problém. Pc sa nechce nabootovať keď je pripojená GTX 1060. ZA KAŽDÚ RADU VOPRED ĎAKUJEM.
|